Reduceri!

Hartă răzuibilă pentru copii

124,00 lei

Covinge-ți copilul tău să călătorească cu hartă răzuibilă pentru copii Micii Exploratori. Visați împreună la noi aventuri și amintiți-vă de cele dragi din trecut.

SKU: NVR-7057 Categorii: ,

Descriere

Încântă-ți copilul tău să călătorească cu harta răzuibilă pentru copii Micii Exploratori de la Newverest. Visați împreună la noi aventuri și amintiți-ve de cele din trecut.


Harta răzuibilă pentru copii, pentru Micii tăi Exploratori!

  • Adaptată copiilor: Are un ghid ușor de utilizat. Trebuie răzuită folia pentru a expune culorile strălucitoare de sub ea.
  • Multifuncțională: tot ce aveți nevoie este inclus în pachet. Sosește cu tub cadou, instrument de răzuit, 50 de carduri cu animale, geantă de transport și copertă de curățare.
  • Tururi din vacanțe în familie: treceți pe listă locurile pe care vrea să le viziteze și vino cu câteva idei noi pentru a îi transforma visele în realitate.
  • Interactivă: cele 50 de carduri cu animale îi învață pe copii câteva lucruri amuzante despre animalele drăguțe care trăiesc în fiecare zonă a lumii.

Vezi mai multe hărți pentru copii ->

Brand

Newverest

Filozofia Newverest este să te eliberezi și să te bucuri de un mod de viață mai simplu. Acest lucru este dovedit de numele lor de marcă. Newverest derivă din două cuvinte, New și Everest. Presupun că ai auzit deja despre Muntele Everest, unul dintre cei mai înalți munți din lume. Ei speră să te încurajeze să descoperi lumea, să cauți noi orizonturi și să îți împlinești cele mai mari vise. Nu te limita la o fantezie, ci continuî să îți stabilești obiective din ce în ce mai mari după fiecare realizare. Cu toate acestea, avem toți obiective diferite. Pentru o persoană, Newverest ar putea însemna să-și părăsească orașul natal și să viziteze orașul vecin. Sau ar putea fi a pune piciorul pe Antarctica pentru mulți. Newverest înseamnă viața trăită la maxim. Lărgește-ți orizonturile, descoperă lumea și bucură-te de această călătorie numită viață.
Hartă răzuibilă pentru copii
Hartă răzuibilă pentru copii
124,00 lei