Reduceri!

Harta lumii răzuibilă

Prețul inițial a fost: 207,00 lei.Prețul curent este: 124,00 lei.

Harta lumii răzuibilă de la Newverest este noul mod palpitant de a îți documenta aventurile și de a salva amintirile frumoase din călătoriile tale. Trebuie doar să răzuiești folia fiecărei țări pentru a descoperi culoarea de sub aceasta și a îți marca călătoria.

SKU: NVR-7054 Categorie:

Descriere

Harta lumii răzuibilă de la Newverest este noul mod palpitant de a îți documenta aventurile și de a salva amintiri prețioase. Trebuie doar să răzuiești folia fiecărei țări pentru a descoperi culoarea de sub aceasta și a îți marca călătoria.

  • Harta ta vine cu un tub cadou, un instrument de răzuit, 20 de pin-uri, 4 autocolante, o geantă de transport și o lavetă din microfibră pentru a nu face mizerie când răzuiești.
  • Există peste 200 de țări pe hartă. Trebuie să răzuiești pentru a ajunge la culoarea minunată ascunsă dedesubt.
  • Marchează-ți călătoriile pe harta lumii și planifică-ți următoarea călătorie cu lista noastră.
  • Înrămează harta și agăț-o acasă, la birou sau în camera copilului.

Harta lumii răzuibilă te încurajează să te dai jos de pe canapea și să călătorești în toate acele destinații pe care vrei să le vizitezi în loc să le vezi doar la televizor. Prima harta a lumii răzuibilă de la Newverest te încurajează să vă îndepărtați de toate și să explorați noi țări de pe glob.

Harta lumii răzuibilă de la Newverest este pregătită pentru a fi răzuită sau decorată cu autocolantele incluse. Poate fi agățată așa cum este. Oricum preferi, este perfectă.


Harta lumii răzuibilă: planifică-ți călătoriile!

După ce ai cumpărat harta lumii răzuibilă, este timpul să începi să îți urmărești călătoriile și să marchezi cât mai multe destinații. Este un mod simplu și distractiv de a îți aminti unde ai fost. Pur și simplu șterge stratul auriu exterior al hărții de fiecare dată când vizitezi o nouă țară de oriunde din lume. Freacă apoi stratul răzuit cu laveta din microfibră pentru a expune culoarea vie de sub el.

Fotografiile sunt în regulă, dar hărțile de călătorie sunt interactive. Când vizitezi națiuni noi, reține că poți urmări mai mult decât doar orașele în care ai fost. Folosește pin-urile incluse pentru a marca locurile unice pe care le-ai găsit pe unde ai ajus.


Harta lumii răzuibilă: planifică noi aventuri!

Imaginează-ți că tocmai te-ai dat jos din pat, apoi te-ai întrebat unde vei merge în acea zi. Din fericire, afișul cu harta lumii răzuibilă este chiar pe peretele tău, purtându-te în următoarea mare aventură.

Ar trebui să îi implici și pe cei mici în pregătirea noilor vacanțe. Lasă-i să se uite la harta lumii de răzuit și să aleagă primele trei locuri pe care și-ar dori să le viziteze. Este un mod minunat de a le arăta diferența dintre o națiune și un stat.

Pregătește-i pentru a vedea dacă îți pot spune mai multe despre Europa. Cum se compară cu Statele Unite ale Americii?

Nu toate vacanțele trebuie să fie în locuri îndepărtate. Poți rămâne aproape de casă și descoperi locurile din jur înainte de a te îndrepta spre restul țării. Fiecare hartă Newverest te va ajuta să planifici atât călătorii mari, cât și mici.

Indiferent dacă răzuielile de pe harta lumii sunt doar pentru tine, familia ta sau un alt călător cu care ai putea căuta aventuri, harta lumii răzuibilă te va ajuta să vezi tot globul!

Vezi mai multe hărți răzuibile ->

Brand

Newverest

Filozofia Newverest este să te eliberezi și să te bucuri de un mod de viață mai simplu. Acest lucru este dovedit de numele lor de marcă. Newverest derivă din două cuvinte, New și Everest. Presupun că ai auzit deja despre Muntele Everest, unul dintre cei mai înalți munți din lume. Ei speră să te încurajeze să descoperi lumea, să cauți noi orizonturi și să îți împlinești cele mai mari vise. Nu te limita la o fantezie, ci continuî să îți stabilești obiective din ce în ce mai mari după fiecare realizare. Cu toate acestea, avem toți obiective diferite. Pentru o persoană, Newverest ar putea însemna să-și părăsească orașul natal și să viziteze orașul vecin. Sau ar putea fi a pune piciorul pe Antarctica pentru mulți. Newverest înseamnă viața trăită la maxim. Lărgește-ți orizonturile, descoperă lumea și bucură-te de această călătorie numită viață.
Harta lumii răzuibilă
Harta lumii răzuibilă
Prețul inițial a fost: 207,00 lei.Prețul curent este: 124,00 lei.