Reduceri!

Harta lumii cu LED pentru perete

Prețul inițial a fost: 2.555,00 lei.Prețul curent este: 1.278,00 lei.

Redecorează-ți casa, spațiul de lucru sau biroul cu această frumoasă hartă a lumii cu LED-uri. Această hartă luminoasă din lemn 3D cu LED este ecologică, lucrată manual și va rezista o viață întreagă. Prietenii și colegii tăi o vor admira ore în șir! Va fi mândria ta, inspirația ta de călătorie și un decor uimitor. Este cel mai bun cadou pentru cei care adoră să călătorească!

SKU: enjoythewood09 Categorie: Etichetă:

Descriere

Harta lumii cu LED pentru perete – Opțiuni de iluminare din spate

  • Opțiunea RGB LED (culori neon) cu 7 opțiuni de lumină primară.
  • Folosind o mică telecomandă, poți controla intensitatea luminii.
  • Pe fundal acrilic, harta este pregătită pentru instalarea pe perete. Trebuie doar să o poziționați pe perete și să faci conexiunea.
  • Unele dintre cele mai mici dintre insule sunt fără fundal acrilic și fără lumină. Va trebui să le lipești cu hârtia specială inclusă.
  • Harta lumii cu LED acrilică are funcții 110V / 220V. Are conectori electrici UE / SUA disponibili.
  • Un videoclip simplu cu instrucțiuni de instalare este disponibil mai jos. Instalarea durează mai puțin de 2 ore. Va trebui să dai găuri în perete și să folosești cuie de încadrare pentru a poziționa harta. Toate sunt incluse în pachet.

Vezi mai multe hărți din lemn ->

Brand

Enjoy The Wood

Enjoy The Wood este o companie care oferă produse din lemn personalizate. Igor și Maryna sunt fondatorii Enjoy The Wood. La studioul lor, produc diferite produse din lemn cu modele inspirate. Echipa lor a început să crească în urmă cu 6 ani, iar celor doi li s-au alăturat fiicele lor (Agneshka, Ameli și Ivory) și bunicii (Tanya și Tolya). Enjoy The Wood are o experiență îndelungată în fabricarea produselor din lemn, peste 20 de mii de cumpărători mulțumiți din întreaga lume și o experiență de 5 ani în livrarea în străinătate - 100% garantat că produsele EnjoyTheWood îți vor depăși așteptările!
Harta lumii cu LED
Harta lumii cu LED pentru perete
Prețul inițial a fost: 2.555,00 lei.Prețul curent este: 1.278,00 lei.