Reduceri!

Harta lumii din lemn 3D pentru perete

207,85 lei

Harta lumii din lemn 3D pentru perete produce un efect 3D datorită zonelor sale speciale ridicate, de la 6 mm la 18 mm. Cu peste șase nuanțe de lemn contrastante, aceasta este una dintre cele mai elegante hărți de perete pe care le vei găsi!

Această hartă decorațiune pentru casă este un cadou minunat și unic pentru familie, prieteni, colegi sau pentru tine, pentru a îți urmări propriile călătorii. În plus, este o modalitate excelentă de a accentua peretele focal din orice cameră și face minun.

Este timpul să faci o schimbare! Renovează-ți casa sau locul de muncă cu Harta lumii din lemn 3D pentru perete. Această hartă a lumii în relief este ecologică și va rezista o viață întreagă. Toți o vor admira ore întregi!

Va fi decorul tău de perete, va fi inspirația ta pentru călătorii, dar și un motiv de mândrie și bucurie.
Harta lumii Enjoy the Wood este, fără îndoială, cel mai bun cadou pentru toate ocaziile!

SKU: enjoythewood08 Categorie:

Descriere

Harta lumii din lemn 3D pentru perete

  • Instalare simplă în mai puțin de o oră. Kitul de instalare include fiecare piesă de hartă cu un număr care se potrivește cu planul, parte din manualul cu instrucțiuni.
  • Această hartă din lemn de calitate include o bandă adezivă specială / adeziv detașabil pe două fețe care nu strice pereții.
  • În plus, culorile pentru aceată hartă de perete au fost alese pentru a se potrivi frumos cu orice schemă de culori pe care o ai în camera de zi sau în birou.
  • Numele detaliate ale oceanelor, avioanele din lemn, navele și busolele sunt incluse în setul Harta lumii din lemn 3D pentru perete.
  • Această hartă din lemn a lumii vine deja împachetată ca un cadou, gata să fie oferită cadou cuiva drag.
  • Tansport internațional gratuit.

Vezi mai multe hărți din lemn ->

Brand

Enjoy The Wood

Enjoy The Wood este o companie care oferă produse din lemn personalizate. Igor și Maryna sunt fondatorii Enjoy The Wood. La studioul lor, produc diferite produse din lemn cu modele inspirate. Echipa lor a început să crească în urmă cu 6 ani, iar celor doi li s-au alăturat fiicele lor (Agneshka, Ameli și Ivory) și bunicii (Tanya și Tolya). Enjoy The Wood are o experiență îndelungată în fabricarea produselor din lemn, peste 20 de mii de cumpărători mulțumiți din întreaga lume și o experiență de 5 ani în livrarea în străinătate - 100% garantat că produsele EnjoyTheWood îți vor depăși așteptările!
Harta lumii din lemn 3D multicolor
Harta lumii din lemn 3D pentru perete
207,85 lei