Reduceri!

Harta lumii din lemn colorat 3D

Prețul inițial a fost: 480,00 lei.Prețul curent este: 198,00 lei.

E timpul să faci o schimbare! Decorează-ți casa sau biroul cu harta lumii din lemn colorat 3D. Această hartă de lemn este ecologică și durabilă. Prietenii și colegii tăi o vor admira ore în șir! Va fi decorațiunea ta preferată, dar și motivația de a călători și ceva cu care te vei mândri. Este, fără îndoială, cel mai bun cadou pentru toți cei care iubesc călătoriile!

SKU: enjoythewood10 Categorie:

Descriere

Harta lumii din lemn colorat 3D pentru perete

  • Instalare simplă în mai puțin de o oră.
  • Fiecare piesă de hartă are un număr care se potrivește cu planul, parte din instrucțiunile de instalare incluse.
  • Harta mondială din lemn colorat 3D pentru perete conține o bandă adezivă specială / adeziv detașabil pe două fețe care nu îți va strica pereții. Nu se lipește pe tapet.
  • Numele oceanelor, navele din lemn, vasele și busolele sunt incluse în set.
  • Vine deja împachetată cadou, o vei putea oferi direct unei persoane dragi.

Vezi mai multe hărți din lemn ->

Brand

Enjoy The Wood

Enjoy The Wood este o companie care oferă produse din lemn personalizate. Igor și Maryna sunt fondatorii Enjoy The Wood. La studioul lor, produc diferite produse din lemn cu modele inspirate. Echipa lor a început să crească în urmă cu 6 ani, iar celor doi li s-au alăturat fiicele lor (Agneshka, Ameli și Ivory) și bunicii (Tanya și Tolya). Enjoy The Wood are o experiență îndelungată în fabricarea produselor din lemn, peste 20 de mii de cumpărători mulțumiți din întreaga lume și o experiență de 5 ani în livrarea în străinătate - 100% garantat că produsele EnjoyTheWood îți vor depăși așteptările!
Harta lumii din lemn colorat 3D
Harta lumii din lemn colorat 3D
Prețul inițial a fost: 480,00 lei.Prețul curent este: 198,00 lei.