Reduceri!

Harta lumii 2D din lemn colorat

203,00 lei

Harta lumii din lemn colorat 2D este una dintre cele mai elegante hărți din lemn pe care le vei găsi! Este un cadou minunat pentru familie, prieteni, colegi sau pentru a îți planifica călătoriile. În plus, este o modalitate excelentă de a accentua peretele focal din orice cameră. Este timpul să faci o schimbare!

Harta lumii 2D din lemn colorat este ecologică și va rezista o viață întreagă. Toți o vor privi ore în șir! Va fi decorul tău, inspirația ta de a călători, dar și mândria ta. Este fără îndoială, cadoul perfect pentru toată lumea care adoră să călătorească!

SKU: enjoythewood11 Categorie:

Descriere

Harta lumii 2D din lemn colorat

  • Instalare simplă în mai puțin de o oră.
  • Fiecare piesă de hartă are un număr care se potrivește cu planul. Instrucțiuni de instalare incluse.
  • Harta vine cu o bandă adezivă specială / adeziv amovibil pe două fețe care nu strica pereții (dar nu aderă pe tapet).
  • Numele oceanelor, avioanele din lemn, navele și busolele sunt incluse în set.
  • Harta lumii 2D din lemn colorat vine împachetată cadou, gata să fie oferită cuiva drag.

Vezi mai multe hărți din lemn ->

Brand

Enjoy The Wood

Enjoy The Wood este o companie care oferă produse din lemn personalizate. Igor și Maryna sunt fondatorii Enjoy The Wood. La studioul lor, produc diferite produse din lemn cu modele inspirate. Echipa lor a început să crească în urmă cu 6 ani, iar celor doi li s-au alăturat fiicele lor (Agneshka, Ameli și Ivory) și bunicii (Tanya și Tolya). Enjoy The Wood are o experiență îndelungată în fabricarea produselor din lemn, peste 20 de mii de cumpărători mulțumiți din întreaga lume și o experiență de 5 ani în livrarea în străinătate - 100% garantat că produsele EnjoyTheWood îți vor depăși așteptările!
Harta lumii 2D din lemn colorat bleumarin
Harta lumii 2D din lemn colorat
203,00 lei