Reduceri!

Harta lumii de lemn 2D pentru perete

Prețul inițial a fost: 323,00 lei.Prețul curent este: 162,00 lei.

Este timpul să faci o schimbare cu Harta lumii de lemn 2D pentru perete! Renovează-ți casa, spațiul de lucru sau biroul cu această hartă a lumii confecționată manual din lemn. Această hartă din lemn 2D este ecologică și va dura o viață întreagă. Toți vor dori să o admire ore întregi! Va fi decoraținea ta preferată și inspirația ta de a călători, dar și un motiv de mândrie și bucurie. Este fără îndoială, cadoul perfect pentru orice ocazie!

SKU: enjoythewood12 Categorie:

Descriere

Harta lumii de lemn 2D pentru perete

  • Instalare simplă în mai puțin de o oră, deoarece fiecare piesă de hartă are un număr care se potrivește șablonului, parte a instrucțiunilor de instalare care sunt incluse în cutie.
  • Harta conține o bandă adezivă specială / adeziv detașabil cu două fețe care nu strică pereții (dar nu se lipeste pe tapet).
  • Numele oceanelor, avioanele din lemn, navele și busolele sunt incluse în set.
  • Harta lumii 2D din lemn pentru perete vine deja împachetată cadou, gata de a fi oferită cuiva drag!

Vezi mai multe hărți din lemn ->

Brand

Enjoy The Wood

Enjoy The Wood este o companie care oferă produse din lemn personalizate. Igor și Maryna sunt fondatorii Enjoy The Wood. La studioul lor, produc diferite produse din lemn cu modele inspirate. Echipa lor a început să crească în urmă cu 6 ani, iar celor doi li s-au alăturat fiicele lor (Agneshka, Ameli și Ivory) și bunicii (Tanya și Tolya). Enjoy The Wood are o experiență îndelungată în fabricarea produselor din lemn, peste 20 de mii de cumpărători mulțumiți din întreaga lume și o experiență de 5 ani în livrarea în străinătate - 100% garantat că produsele EnjoyTheWood îți vor depăși așteptările!
Harta lumii de lemn 2D
Harta lumii de lemn 2D pentru perete
Prețul inițial a fost: 323,00 lei.Prețul curent este: 162,00 lei.