Reduceri!

Rucsac Nayo Defensor

332,00 lei

Rucsac Nayo Defensor: un rucsac anti-furt creat să te apere împotriva hoților cu ajutorul materialului său rezistent la tăiere, fermoarele SBS inversate cu lacăt aprobat de TSA și cu buzunare secrete. Interiorul său inteligent menține în siguranța echipamentul electronic și obiectele tale de zi cu zi.

Acest rucsac inteligent este perfect pentru cei care călătoresc sau trăiesc în orașe aglomerate. Folosește-l pentru a te proteja când mergei la școală, la muncă sau la următoarea destinație de vacanță.

Obține o reducere de 8% utilizând codul THETRAVELBUNNY%

SKU: nayosmartdefensor Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Rucsac Nayo Defensor creat să-ți protejeze bunurile tale de atacurile hoților. Caracteristicile sale defensive includ material rezistent tăiere, fermoar SBS inversat cu lacăt aprobat de TSA, buzunare secrete și bandă reflectorizantă pentru a fi vizibil în întuneric.

Realizat din poliester rezistent la tăiere 900d și nylon rezistent la apă, rucsacul Nayo Defensor face față cu brio atacurilor hoților. De asemenea, fiind echipat cu fermoare SBS inversate durabile, rucsacul va trece cu ușurință testul timpului, chiar dacă transporți obiecte grele sau îl utilizezi frecvent.

Cu un volum de 20 de litri, rucsacul Nayo Defensor are 45 cm înălțime, 14 cm adâncime și 30 cm lățime, fiind potrivit pentru un laptop de 15,6 inch. Gol, rucsacul cântărește 1,23 kilograme. Deschizându-se 180°, ca o valiză, acest rucsac îți permite să împachetezi și să despachetezi cu ușurință bagajul.

Rucsac Nayo Defensor cu un interior sigur. Pe lângă buzunarele interioare căptușite pentru tabletă și laptop, are și suporturi pentru stilouri, un buzunar expandabil, o zonă captusită cu două compartimente și un buzunar cu fermoar.


Specificații rucsac Nayo Defensor

Volum 20 litri
Greutate 1,23 kilograme
Dimensiuni 5x14x30 centimetri
Material – rezistent la tăiere și impermeabil
– 900d poliester și nylon
Alte caracteristici – deschidere 180 ° care permite rucsacului să se deschidă ca o valiză
– buzunar lateral pentru sticla de apă sau umbrelă
– buzunar accesibil pe bretea pentru cardul de transport în comun sau badge de birou
– plasă detașabilă pentru a depozita bretelele
– spate și bretele căptușite – mâner puternic din metal pentru a facilita ridicarea
– fermoare SBS inversate de înaltă calitate
– port USB pentru a încărca dispozitivul mobil din mers
– bandă reflectorizantă pentru a fi vizibil în întuneric
– lacăt TSA pentru securitate suplimentară
Transport Gratuit, la nivel mondial
Termen de livrare 5-15 zile
Garanție 90 de zile

Obține o reducere de 8% utilizând codul THETRAVELBUNNY%

Brand

Nayo Smart

Nayo Smart este o companie creativă axată pe dezvoltarea rucsacurilor de călătorie smart. Caracteristicile critice ale rucsacurilor Nayo Smart sunt comoditatea, volumul mare și designul cool. Ca dependenți de călătorii, fondatorii cunosc grijile călătorilor și îi iau în considerare atunci când creează rucsacuri Nayo Smart. Nu sunt lucruri ușor de comercializat, dar sunt un tovarăș drăguț pentru a însoți orice rucsac. Nu există o geantă mai bună și fac tot ce le stă în putință pentru a le face potrivite tuturor nevoilor tale.
Rucsac Nayo Defensor
Rucsac Nayo Defensor
332,00 lei