Reduceri!

Rucsac Nayo EXP

Prețul inițial a fost: 558,00 lei.Prețul curent este: 385,00 lei.

Rucsac Nayo EXP – un rucsac de călătorie extensibil care se poate comprima sau extinde pentru a se potrivi nevoilor tale în orice moment.Poți să-l iei ca bagaj de mână și să-l comprimi când ajungi la destinație pentru a-l lua cu tine când vizitezi diverse obiective turistice.

Obține o reducere de 8% utilizând codul promoțional THETRAVELBUNNY%

SKU: nayosmartexp Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Rucsac Nayo EXP – un rucsac 2 în 1. Când este comprimat, este un rucsac de 25 de litri, cu o adâncime de doar 15 cm. Extins, Nayo EXP se transformă într-un rucsac de 40 de litri, cu o adâncime de 25 cm. În ambele cazuri, este menit să se potrivească unui laptop de 17,3 inch. Gol, rucsacul Nayo EXP cântărește 1,1 kilograme.

Din poliester de înaltă tenacitate 600d cu acoperire impermeabilă, rucsacul Nayo EXP este potrivit pentru călătorii pe toate tipurile de vreme. Fie că este ploaie sau zăpadă, hainele tale vor fi protejate în interior. Acest material este, de asemenea, foarte rezistent, iar rucsacul tău reprezintă o investiție grozavă, deoarece va fi în stare perfectă mulți ani.

Acest rucsac nu este doar adaptabil, dar și extrem de practic. Are trei compartimente: unul pentru dispozitive electronice, unul pentru haine și altul pentru articole de zi cu zi. Asta înseamnă că lucrurile tale își vor găsi întotdeauna locul și vor fi ușor de găsit de fiecare dată când despachetezi. Accesul în interior este facil și datorită faptului că se deschide ca o valiză.

Confortul este, de asemenea, unul dintre principalele avantaje ale unui rucsac Nayo EXP. Bretelele și mânerele au umplutură EVA de 12 mm, rucsacul fiind confortabil în spate chiar și cu un laptop în interior. Mânerul său lateral are, de asemenea, căptușeală EVA pentru a îl căra cu ușurință în mână.

Rucsac Nayo EXP adaptat la nevoile cotidiene ale fiecărui călător, fie că sunt aventurieri iubitori de natură sau învățați la oraș. Și, pentru a te menține în mișcare, rucsacul vine echipat cu un cablu USB pentru a vă ajuta să îți încarci telefonul mobil din mers.


Specificații rucsac Nayo EXP

Volum 25 litri comprimat
40 litri extins
Greutate 1,1 kilograme
Dimensiuni 50x15x31 centimetri comprimat
50x25x31 centimetri extins
Material Poliester de înaltă tenacitate 600d cu acoperire PU impermeabilă
Alte caracteristici – deschidere 180°: rucsacul se deschide ca o valiză
– fermoarele SBS duble inversate permit accesul ușor din partea superioară
– structură ergonomică și catarama toracică cu fluier
– mâner lateral căptușit pentru ridicare confortabilă
– buzunar pentru ochelari de soare pe umăr
– cablu USB pentru a încărca dispozitivul mobil din mers
Transport Gratuit, la nivel mondial
Timp de livrare 5-15 zile
Garanție 90 de zile

Obține o reducere de 8% utilizând codul promoțional THETRAVELBUNNY%

Mai multe rucsacuri business ->

Brand

Nayo Smart

Nayo Smart este o companie creativă axată pe dezvoltarea rucsacurilor de călătorie smart. Caracteristicile critice ale rucsacurilor Nayo Smart sunt comoditatea, volumul mare și designul cool. Ca dependenți de călătorii, fondatorii cunosc grijile călătorilor și îi iau în considerare atunci când creează rucsacuri Nayo Smart. Nu sunt lucruri ușor de comercializat, dar sunt un tovarăș drăguț pentru a însoți orice rucsac. Nu există o geantă mai bună și fac tot ce le stă în putință pentru a le face potrivite tuturor nevoilor tale.
rucsac nayo exp extensibil
Rucsac Nayo EXP
Prețul inițial a fost: 558,00 lei.Prețul curent este: 385,00 lei.