Reduceri!

Rucsac Nayo Almighty 25L

385,00 lei

Rucsac Nayo Almighty 25L – potrivit pentru orice fel de călătorie. Indiferent dacă mergi în drumeție pe munte sau într-o călătorie de afaceri, acesta este rucsacul ideal! Rucsacul Nayo Almighty 25L poate fi luat și ca bagaj de mână în avion.

Obține o reducere de 8% folosing codul promoțional THETRAVELBUNNY%

SKU: nayosmartamightys Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Rucsac Nayo Almighty 25L. Cu un volum de 25 litri, acest rucsac de călătorie are 46 cm înălțime, 32 cm lățime și 16 cm adâncime. În compartimentul său special, poate proteja un laptop de 15,6 inch. Când este gol, rucsacul cântărește 1,2 kg.

Realizat din poliester impermeabil extrem de rezistent, rucsacul Nayo Almighty 25L este tovarășul perfect de călătorie, indiferent de vreme. Pe ploaie sau zăpadă, hainele și restul bagajului vor rămâne uscate. Și dacă ai de-a face cu praf sau noroi, acest rucsac este foarte ușor de curățat.

Rucsac Nayo Almighty 25L cu 20 de buzunare. Acestea includ buzunare special concepute pentru laptop, tabletă, ochelari de soare, card de transport în comun și obiecte de valoare (de exemplu, portofel, documente importante). De asemenea, are un buzunar termoizolant rezistent la apă, pentru a îți păstra băutura caldă sau rece, în funcție de preferințe sau anotimp.

Rucsacul Nayo Almighty 25L a fost proiectat pentru a fi funcțional, dar și confortabil. Are o structură ergonomică pentru a fi ușor de cărat în spate chiar și când ai un laptop în bagaj.

Drept cadou, Nayo Smart oferă două compartimente detașabile pentru rucsacul Nayo Almighty 25L. Unul dintre ele este destinat cablurilor și dispozitivelor electronice mici. Cel de-al doilea este o geantă impermeabilă pentru produsele de toaletă, dotată cu un cârlig.


Specificații Rucsac Nayo Almighty 25L

Volum 25 litri
Greutate 1,2 kilograme
Dimensiuni 46x16x32 centimetri
Material bagaj Poliester de înaltă tenacitate 600d cu acoperire impermeabilă
Alte caracteristici – deschidere 180 ° care permite rucsacului să se deschidă ca o valiză
– fermoarele SBS duble inversate permit accesul ușor prin partea superioară a rucsacului
– structură ergonomică și cataramă cu fluier
– mâner puternic din metal pentru ridicare ușoară
– buzunar pentru ochelari de soare pe umăr
– 20 de buzunare interne și externe, dintre care unul este un buzunar secret antifurt
– port USB pentru încărcarea telefonului din mers
Transport Gratuit, la nivel mondial
Termen de livrare 5-15 zile
Garanție 90 de zile

Obține o reducere de 8% folosing codul THETRAVELBUNNY% când achiziționezi acest produs.

Compară cu alte rucsacuri smart ->

Brand

Nayo Smart

Nayo Smart este o companie creativă axată pe dezvoltarea rucsacurilor de călătorie smart. Caracteristicile critice ale rucsacurilor Nayo Smart sunt comoditatea, volumul mare și designul cool. Ca dependenți de călătorii, fondatorii cunosc grijile călătorilor și îi iau în considerare atunci când creează rucsacuri Nayo Smart. Nu sunt lucruri ușor de comercializat, dar sunt un tovarăș drăguț pentru a însoți orice rucsac. Nu există o geantă mai bună și fac tot ce le stă în putință pentru a le face potrivite tuturor nevoilor tale.
Rucsac Nayo Almighty 25L
Rucsac Nayo Almighty 25L
385,00 lei