Reduceri!

Rucsac Nayo Almighty 32L

402,00 lei

Rucsac Nayo Almighty 32L este versatil și poate fi luat în tot felul de călătorii. Este durabil, așa că îl poți lua într-o drumeție la munte. În același timp, este elegant, așa că îl poți folosi și în călătorii business. Datorită dimensiunilor sale, poate fi luat și ca bagaj de mână în avion

Obține o reducere de 8% utilizând codul promoțional THETRAVELBUNNY%

SKU: nayosmartalmightyl Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Rucsac Nayo Almighty 32L cu 51 cm înălțime, 35 cm lățime și 17 cm adâncime. În compartimentul special conceput, încape un laptop de 17,3 inch. Gol, rucsacul cântărește 1,5 kilograme.

Acest rucsac este confecționat din poliester de înaltă rezistență 600d cu acoperire impermeabilă. Nu numai că acest material îl face rezistent la uzură de-a lungul anilor, dar îl face și alegerea perfectă pentru orice condiții meteorologice.

Rucsac Nayo Almighty 32L prevăzut cu 20 de buzunare. Printre acestea, vei găsi compartimente pentru laptop, tabletă, ochelari de soare, card de transport în comun și obiecte de valoare (de exemplu, portofel, documente importante). Acest rucsac are, de asemenea, un buzunar termorezistent pentru a menține fierbintinte sau rece conținutul unei sticle de 0,5 litri, în funcție de preferințe sau anotimp.

Dincolo de a fi extrem de practic, rucsacul Nayo Almighty 32L este, de asemenea, foarte confortabil. Structura sa ergonomică te face să îl simți bine pe spate chiar și atunci când cari un laptop.

Nayo Smart oferă două compartimente detașabile suplimentarecadou cu acest rucsac. Unul dintre ele este o geantă impermeabilă pentru articole de toaletă, care vine cu un cârlig pentru a o agăța chiar la duș. Al doilea este pentru a îți păstra cablurile și dispozitivele electronice ordonate.


Specificații Rucsac Nayo Almighty 32L

Volum 32 litri
Greutate 1,5 kilograme
Dimensiuni 51L x 17W x 35H centimetri 18.1L x 6.7W x 13.8H inci
Material Poliester de înaltă tenacitate 600d impermeabil
Alte caracteristici – deschidere 180° care permite rucsacului să se deschidă ca o valiză
– fermoarele SBS duble inversate care permit accesul ușor din partea superioară
– structură ergonomică și catarama toracică echipată cu fluier
– mâner puternic din metal pentru a facilita ridicarea
– buzunar pentru ochelarii de soare pe umăr
– 20 de buzunare interne și externe
– port USB pentru încărcarea dispozitivul mobil din mers
Transport Gratuit, la nivel mondial
Timp de livrare 5-15 zile
Garanție 90 de zile

Obține o reducere de 8% utilizând codul promoțional THETRAVELBUNNY%

Compară cu alte rucsacuri smart ->

Brand

Nayo Smart

Nayo Smart este o companie creativă axată pe dezvoltarea rucsacurilor de călătorie smart. Caracteristicile critice ale rucsacurilor Nayo Smart sunt comoditatea, volumul mare și designul cool. Ca dependenți de călătorii, fondatorii cunosc grijile călătorilor și îi iau în considerare atunci când creează rucsacuri Nayo Smart. Nu sunt lucruri ușor de comercializat, dar sunt un tovarăș drăguț pentru a însoți orice rucsac. Nu există o geantă mai bună și fac tot ce le stă în putință pentru a le face potrivite tuturor nevoilor tale.
Rucsac Nayo Almighty 32L
Rucsac Nayo Almighty 32L
402,00 lei